DOMAĆINI

U LaVilli na Lopudu čekaju Vas Dobrila i Mischel - Vaši gostoljubivi domaćini - utjelovljenje energičnosti i vesele prirode. Njih dvoje ne samo da vode kućanstvo kako bi osigurali da su svi detalji Vašeg boravka savršeni, već uvijek pronalaze i dodatno vrijeme da Vas upute do skrivenih mjesta na otoku, otkriju Vam mogućnosti za zabavu te ukažu na druga iskustva u regiji koja ne biste smjeli propustiti.

Sve što trebate znati, Dobrila Vam može reći na hrvatskom, engleskom, talijanskom ili njemačkom - kako biste se osjećali skoro kao kod kuće. Ona je također majstorica tradicionalnog kulinarstva začinjenog neobičnim, a svakom danu voli dodati neko novo ugodno iznenađenje.

Mischelova specijalnost je ronjenje s bocama - on je iskusni ronilac i rado će pomoći pri organizaciji lekcija za ronjenje ili vođenih ronilačkih tura, u suradnji s klubom iz Dubrovnika. Također voli upravljati brodicama i manjim jahtama.

Mischel i Dobrila dočekat će Vas kada stignete brodom na otok, pomoći Vam sa svim potrebnim informacijama za dobar povratak kući, izvrstan boravak na Lopudu - i naravno, planiranje povratka u La Villu!Kontakt i rezervacije

Dobrila and Mischel se unaprijed raduju primitku Vašeg poziva ili e-mail-a za sve Vaše eventualne upite.

Ne oklijevajte:
nazvati na: +385 91 322 0126
poslati e-mail na: contact@lavilla.com.hr
Adresa: Iva Kuljevana 33, 20222 Lopud, Dubrovnik, Croatia


Nakon Vašeg dolaska, domaćini će se pobrinuti za Vas te pomoći da vaš odmor bude prekrasan i nezaboravan. Ljubazno Vas molimo da posjetite La Villu.
Kontakti:

+385 91 322 0126
contact@lavilla.com.hr
Iva Kuljevana 33
20222 Lopud
Dubrovnik, Croatia
Korisni linkovi:

Trajekt Jadrolinija

TZ Dubrovnik

TZ Dubrovnik Neretva

Ljetne igre

tripadvisorfacebook

instagram